HIGH.FI Uutisvahti päivittyi - Androidin paras uutiswidget?

Petteri Pyyny
9. helmikuuta, 2015 21:00

On kulunut viisi kuukautta siitä, kun julkistimme HIGH.FI:n virallisen sovelluksen Androidille. 10'000 latauksen raja napsahtaa lähiviikkoina rikki ja tässä välissä olemme keränneet pitkin internettiä palautetta ja ideoita siitä, millainen sovelluksesta pitäisi tehdä teidän, käyttäjiemme mielestä.
Pikkuhiljaa olemme korjailleet ja lisäilleet kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä, käyttäjäpalautteeseen perustuen. Nytkin julkistettu uusi versio vastaa käyttäjäpalautteeseen: osassa vanhemmista laitteista kotinäyttöön asennettava uutiswidgettimme tuppasi olemaan aavistuksen raskas, johtuen alkuperäiskokoisista uutiskuvista. Helpotimme ahdistusta ja korjasimme vuoren muitakin bugeja sovelluksesta.
Lyhykäisyydessään, uusin versio HIGH.FI Uutisvahdista Androidille on nyt ladattavissa. Muutoshistoria versioon v1.066 on lyhykäisyydessään tässä:


Kiitän kaikkia teitä, joilta olemme saaneet palautetta, niin palautekaavakkeemme kuin Google Play -kaupan kauttakin. Kaikki palaute on rekisteröity ja kehitystyö pohjautuu käytännössä puhtaasti käyttäjien toiveisiin. Haluamme oikeasti luoda sovelluksesta Androidin parhaan uutissovelluksen.
Ja se latauslinkkihän oli:

HIGH.FI Uutisvahti Androidille

Lue myös nämä
Tägit
Android mobiilisovellukset High.fi
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.