LG paljasti maaliskuun lopulla saapuvan G Flex 2 -älypuhelimen Suomi-hinnan

Sami Koivunen
22. helmikuuta, 2015 14:09

LG on paljastanut tiedotteessaan tulevan G Flex 2 -älypuhelimen hinta- ja saatavuustiedot Suomessa. Yhtiö esitteli G Flex 2 -banaanipuhelimen virallisesti vuoden alussa järjestetyillä CES-messuilla.
G Flex 2 saapuu Suomeen maaliskuun loppupuolella rajoitetussa erässä 649 euron suositushintaan. Laitetta voi jo nyt ennakkotilata.
G Flex 2:n ominaisuuksiin lukeutuvat 64-bittinen Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri, 5,5 tuuman Full HD -näyttö, kaksi gigatavua DDR4-muistia, 16 tai 32 gigatavua tallennustilaa, MicroSD-muistikorttipaikka, 13 megapikselin kamera ja 3000 milliampeeritunnin akku. Käyttöjärjestelmänä on Androidin tuore 5.0 Lollipop. Teknisiltä ominaisuuksiltaan puhelin edustaa älypuhelimien parhaimmistoa.
Edeltäjänsä tapaan myös G Flex 2 on taivuteltavissa. Taipumisominaisuuksia on kehitelty edeltäjästä, sillä puhelimen kerrotaan parantavan itsensä 10 sekunnissa, kun alkuperäisessä G Flexissä aikaa kului 3 minuuttia. Puhelimen ominaisuuksista voi lukea tarkemmin aiemmasta uutisestamme.

Lue myös nämä
Tägit
LG Android LG G Flex 2
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.