Iso kuvavuoto: Tältäkö Galaxy S6 todellisuudessa näyttää?

Manu Pitkänen
26. helmikuuta, 2015 10:15

XDA-Developersin keskustelupalstalla kirjoittava reefur-nimimerkkiä käyttävä henkilö on julkaissut kuvia puhelimesta, jonka väitetään olevan AT&T-operaattorille tarkoitettu mallikappale Galaxy S6:sta. Tietojen oikeellisuutta on tietysti mahdotonta varmistaa, mutta puhelimen runko näyttäisi sopivan yksiin Nowhereelse.fr-blogin aikaisemmin julkaisemien kuvien kanssa.
Alla on reefurin julkaisemat kuvat Galaxy S6:ksi oletetusta laitteesta. Kuten jo yllä todettiin, kyse on operaattoreille tarkoitetusta mallikappaleesta eikä sitä ole siis tarkoitettu myytäväksi. Näin ollen lopullinen puhelin voi näyttää erilaiselta kuin kuvissa nähty malli on.
Reefurin mukaan puhelimen takakuori ei ole irrotettava, minkä takia SIM-korttipaikkakin on sijoitettu puhelimen kylkeen. SD-korttipaikkaa puhelimessa ei näyttäisi olevan.
Samaiseen viestiketjuun vastannut nimimerkki graaler on julkaissut kuvia, joissa Galaxy S6 sekä sen kaarevanäyttöinen Edge-versio näyttäisivät olevan rinnatusten (jutun lopussa).
ArsTechnica paljasti eilene, että Galaxy S6:n hintalappu voi kohota totuttua korkeammalle. Samsung järjestää lehdistötilaisuuden 1. maaliskuuta, jossa yhtiön odotetaan esittelevän Galaxy S6:n sekä sen Edge-version.








Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android TouchWiz Samsung Galaxy S6
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.