Videovuoto: Tässä ovat Samsung Galaxy S6:n tekniset ominaisuudet

Manu Pitkänen
28. helmikuuta, 2015 10:55

Viime syksynä iPhone 6 Plussan vääntelyvideoilla jonkinlaiseksi internetjulkkikseksi muodostunut Lewis Hilsenteger (Unbox Therapy -kanavan kasvot YouTubessa) on julkaissut uuden videon, jossa hän esittelee maaliskuun 1. päivä Galaxy S6:n ja S6 Edgen ominaisuuksia.
Videolla nähdään myös pari laitteista etukäteen otettuja valokuvia, mutta laitteita ei esitellä videossa lainkaan "livenä". Foliopäät saattavatkin ajatella, että kyseessä voi olla niin sanottu kontrolloitu vuoto: Jos Hilsentegerillä oli kerran mahdollisuus valokuvata laitteita ja tutustua niiden teknisiin yksityiskohtiin, olisi hänellä luullut olevan myös mahdollisuus kuvata lyhyt videokin niistä.
Hilsentegerin mukaan molemmissa Galaxy S6 -malleissa käytettäisiin sekä etu- että takapuolella Gorilla Glass 4 -lasia. Premium-tuntumaa on haettu myös käyttämällä puhelimen reunoissa metallia. Materiaalivalintojen vuoksi Galaxy S6:n akkua ei voi vaihtaa, eikä puhelimesta löydy muistikorttipaikkaa. S6:t eivät ole myöskään vedenkestäviä (kuten S5).
Puhelimissa on 5,1 tuuman 1440p-näyttö, kahdeksanytiminen suoritin (mallia ei syystä tai toisesta paljastettu videossa), kolme gigatavua keskusmuistia ja tuki langattomalle lataukselle. Kotinäppäimeen integroitu sormenjälkilukija on vaihtunut Touch ID:n kaltaiseen kosketuslukijaan.
Puhelimien kameroiden ominaisuuksia ei mainita videolla muuten kuin aukkosuhteen verran (f/1,9). Videolla ei kerrota minkälainen kenno puhelimissa on tai käytetäänkö niissä optista kuvanvakainta (Galaxy Note 4:ssä se on, joten oletettavasti myös S6-malleissa).
Galaxy S6:n ja S6 Edgen väitetään olevan teknisesti lähes samanlaiset. Edgessä on tosin kaareva näyttö sekä 50 milliampeerituntia suurempi akku (akkujen todellista kokoa ei videolla kerrottu).

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android Samsung Galaxy -sarja Samsung Galaxy S6
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.