WhatsApp-käyttäjät hämmentyivät – Käyttäjille jaetaan "ikuisia" estoja

Manu Pitkänen
7. maaliskuuta, 2015 10:33

WhatsAppillä ei tykätä yhtään siitä, että sen palveluja käytetään kolmansien osapuolien sovellusten kautta (esim. WhatsApp+, WhatsApp Reborn tai OgWhatsapp). Niinpä Facebookin omistama palvelu onkin heilutellut keppiä epävirallisten sovellusten käyttäjille ja langettanut heille väliaikaisia 24 tunnin estoja.
Tämän väliaikaisen eston aikana käyttäjän tulee poistaa puhelimestaansa kolmannen osapuolen sovellus.
WhatsApp-käyttäjien keskuudessa syntyi hämmennystä tällä viikolla, kun WhatsApp+:n kehittäjä kertoi tällä viikolla WhatsAppin siirtyneen vuorokauden väliaikaisista estoista pysyviin estoihin. Hämmennystä on syntyi siitä, mitä pysyvä tai ikuinen esto oikein tarkoittaa käytännössä.
Ensikuulemalta voisi kuvitella, että WhatsAppin käyttäjät eivät voisi enää käyttää pikaivestipalvelua nykyisellä tilillä missään muodossa. Tämä ei kuitenkaan tarkalleen ottaen paikkansa: määräajan sijaan käyttäjät ovat estettyjä niin kauan, kunnes he poistavat kitkaa aiheuttavan epävirallisen sovelluksen puhelimestaansa. Asian vahvisti WhatsAppin edustaja TechCrunchille. Uutta profiilia uudella puhelinnumerolla ei siis tarvitse luoda, vaikka nykyinen tili joutuisikin WhatsAppin mustalle listalle.

Lue myös nämä
Tägit
Facebook WhatsApp mobiililaitteet mobiilisovellukset
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.