Aviran uusi ohjelma poistaa ylimääräisen läskin Android-puhelimista

Manu Pitkänen
15. maaliskuuta, 2015 12:38

Tietoturvayhtiö Avira julkaisi tällä viikolla Android Optimizer -nimisen sovelluksen, jonka tarkoituksena on parantaa Android-älypuhelimien suorituskykyä erilaisilla ohjelmistotason optimoinneilla. Kyse on käytännössä Windows-tietokoneille tarkoitetun System Speedup -ohjelman Android-versiosta.
Android Optimizer sisältää helppokäyttöisen One-Tap Speedup -valinnan, joka nimensä mukaisesti antaa mahdollisuuden virtaviivaistaa puhelimen resurssienkäyttöä yhdellä painalluksella. Valinta poistaa puhelimesta muiden sovellusten puhelimeen tallentamia väliaikaistietoja ja vapauttaa keskusmuistia. Sovelluksesta löytyy myös mahdollisuus poistaa yksityisiä tietoja, kuten soitettuihin puheluihin ja vierailtuihin verkkosivuihin liittyvät tiedot.
Jos haluat olla paremmin kärryillä mitä sovellus poistaa, niin voit myös säätää väliaikaistiedostoja ja muistinkäyttöä sovelluskohtaisesti.
Android Optimizer ei osaa tehdä mitään sellaista, mihin ei löytyisi jo vastaavankaltaista booster-ohjelmaa. Miellyttävän ja helppokäyttöisen käyttöliittymän ansiosta se on kuitenkin kokeilemisen arvoinen, mikäli puhelimesta ei löydy entuudestaan optimointisovellusta.

Lue myös nämä
Tägit
Android mobiilisovellukset Avira Avira Android Optimizer
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.