HIGH.FI Uutisvahti päivittyi: Toivotut uudistukset mukaan - "Korotan viiteen tähteen, loistava"

Petteri Pyyny
15. maaliskuuta, 2015 13:18

Puoli vuotta sitten julkistimme ensimmäisen Android-sovelluksemme, HIGH.FI Uutisvahdin. Sovellusta on ladattu nyt yli 11'000 Android-laitteeseen ja kasvutahti on ollut erittäin mukavaa. Samalla olemme myös pyrkineet kuuntelemaan käyttäjiämme jatkuvasti kehitysideoiden suhteen, tavoitteenamme tehdä sovelluksesta juuri sellainen kuin käyttäjät toivovat.
Pistimme hetki sitten jakeluun uuden version sovelluksesta, tälläkin kertaa tuoden mukaan nimenomaan käyttäjien toiveita. Uusi versio kantaa versionumeroa v1.068 ja sisältää seuraavat muutokset:


Olemme laatineet tulevalle puolelle vuodelle hyvinkin selkeän "tiekartan" sovelluksen kehityksen suhteen, mutta kuten aina, käyttäjiltä saatava palaute muokkaa toivelistaa ja suunnitelmia jatkuvasti.
Sovellus löytyy tästä linkistä:

HIGH.FI Uutisvahti Androidille


Kiitoksia kaikille sovellusta arvioineille, käyttäneille ja meille palautetta lähettäneille. Ilman kannustavaa palautetta sovellus ei olisi kehittynyt tähän pisteeseen, jossa nyt ollaan. Erityisen mieltä lämmittävää on ollut se into, jolla osa käyttäjistä on sovelluksen kehitykseen osallistunut, kehitysideoiden, palautteen, bugiraporttien, jne kautta.

Lue myös nämä
Tägit
Android mobiilisovellukset High.fi
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.