HTC:n ensimmäinen One saakin Android 5.1 -päivityksen?

Matti Robinson
23. maaliskuuta, 2015 13:10

HTC pomo Mo Versi vahvisti aiemmin tällä viikolla, että HTC:n ensimmäinen One-malli, koodinimeltä M7, ei ole saamassa Lollipopin ensimmäistä merkittävää päivitystä. Ainoastaan Google Play Edition -versio HTC:n suositusta älypuhelimesta päivittyisi Android 5.1:een.
Nyt samainen tuotejohtaja on Twitterissä antanut toivoa toisenlaisesta huomisesta. HTC on saanut palautetta One M7:n käyttäjiltä niin paljon, että tulossa saattaakin olla päivitys.
Huoli Android Lollipopin tuomista ongelmista on herättänyt keskustelua One-käyttäjissä, mutta Versi kertoo, että valtaosa korjauksista on jo sisällytetty HTC:n päivitykseen. Versi ymmärtäen kuitenkin huolen ja päättää twiittinsä toiveita herättävästi "stay tuned".
Kuten PhoneArena huomauttaa ei kyseessä olisi ensimmäinen kerta kun älypuhelinvalmistaja tai HTC pyörtää päätöksensä ja päättääkin julkaista päivityksen. Tässäkin tapauksessa, vaikka puhelimen kahden vuoden tuki on päättymässä, voi HTC päivityksellä saada päivityksellä säilytettyä useita yhtiöön luottavia asiakkaita.
Jäämme siis toiveikkaina odottamaan lisätietoja Mo Versiltä ja HTC:lta.

I heard you all on M7 5.1 for Carrier versions. Many of the fixes are already in our current SW, but understand your concerns. Stay tuned.

— Mo Versi (@moversi) March 20, 2015

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.