HTC One M9:n arvostelut julki

Manu Pitkänen
23. maaliskuuta, 2015 11:24

HTC:n uuden One M9 -lippulaivapuhelimen myynti alkoi jo Taiwanissa, mitä silmällä pitäen yhtiö on antanut yhdysvaltalaisille teknologiamedioille luvan julkaista One M9:n arvosteluartikkelit.
Julkaistuja arvosteluja yhdistää ainakin pettymys One M9:n kameran tuottamaan kuvanlaatuun. Cnetin arvostelussa uuden 20 megapikselin kameran huomattiin tuottavan kelvollista jälkeä hyvissä valaistusolosuhteissa, mutta hämärässä kohinan määrä kasvaa ja aggressiivisemman kohinanpoiston takia yksityiskohdat häviävät. Sanomista tuli myös optisen kuvanvakaimen puutteesta.
Engadgetin arvostelussa M9:n 20 megapikselin kameraa ei pidetä juurikaan parempana kuin M8:n 4 megapikselin UltraPixel-kameraa.
Näytön osalta arvostelut ovat erimielisiä. The Vergen mielestä One M9:n Full HD -näyttö ansaitsee täydet kymmenen pistettä, kun taas Cnet ja AnandTech kritisoivat näytön olevan kuvanlaadullisesti heikompi kuin One M8:ssa.
Suorituskyvyn osalta arvostelut oli yksi mielisiä siitä, että HTC One M9:n Snapdragon 810 on nopea piiri, vaikkei se tarjoakaan graafisen suorituskyvyn suhteen erityisen suurta parannusta Snapdragon 805:een nähden.

Lue myös nämä
Tägit
Android HTC HTC One (M8) Qualcomm Snapdragon 810 HTC One M9
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.