Mr Jump on uusin mobiilipelihitti – keräsi kuusi miljoonaa latausta alle viikossa

Sami Koivunen
27. maaliskuuta, 2015 20:19

Ranskalaisen 1Button-pelistudion viime viikon torstaina Applen iPhonelle julkaisema Mr Jump -peli on kerännyt lyhyessä ajassa valtavan määrän latauksia.
App Annien ylläpitämien tilastojen mukaan Mr Jump on 27. maaliskuuta ilmaisten iPhone-pelien latauslistalla ykkössijalla mm. Yhdysvalloissa, Saksassa, Kanadassa ja Ranskassa. Suomessa sovellus on kolmanneksi suosituin kaikista ilmaisista iOS-peleistä.
Mr Jumpin idea on mm. Flappy Birdin ja Crossy Roadin tapaan hyvin yksinkertainen. Pelin vetovoima perustuukin suurelta osin sen haastavuuteen ja tyylikkääseen ulkoasuun. Latausmäärällisesti suosiota selittää myös se, että Apple on nostanut sen esittelemiensä pelien joukkoon App Storessa.
Pelin kehittäjät kertovat Touch Arcaden haastattelussa Android-version olevan mahdollisesti tuloillaan, jos pelin suosio säilyy. Pelin kerrotaan keränneen jo yli kuusi miljoonaa latauskertaa tämän viikon tiistaina.
Mr Jumpin voi ladata iOS:lle Applen App Storesta. Mr Jumpin voi ladata ilmaiseksi, mutta peli tarjoaa sovelluksen sisäisiä ostoksia. Pelaajaa ei kuitenkaan pakoteta ostoksiin, vaan ostosten avulla voi edetä halutessaan liian haastavien tasojen yli ja poistaa satunnaisesti esitettävät mainokset.

Lue myös nämä
Tägit
Apple Apple iPhone App Store iOS Apple iPad mobiilisovellukset mobiilipelit 1Button Mr Jump
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.