Kameravertailun yllätystulokset: Uusi M9 hännillä, Lumia voittoon

Matti Robinson
28. maaliskuuta, 2015 11:44

PhoneArena koosti hiljattain älypuhelinkameroiden sokkotestin, johon osallistujiksi saatiin myös uudenkarhea HTC One M9. Valitettavasti taiwanilaisyhtiön tuotos ei pärjännyt hyvin, mutta sen sijaan Lumia yllätti aiemmissa testeissä kärkipaikkoja kahmineen Note 4:n.
PhoneArenan testi koostui kuudesta kuvasta, joista lukijat pääsivät äänestämään parasta. Kuvat oli sijoitettu sattumanvaraisesti ja äänet laskettiin kaikista kuvista yhteen. Lopulta voittajaksi selviytyi Lumia 930 yli 6000 äänellä. Lumia voitti erittäin pienellä marginaalilla Note 4:n, jonka jälkeen sijoitukset olivat iPhone 6 Plus, Nexus 6, Galaxy S5 ja hännän huippuna uusi HTC One M9.
Jokseenkin yllätyksenä voidaan pitää sekä liki vuoden takaisen Lumia 930:n voittoa että uunituoreen One M9:n jumbosijaa. Olisi voinut kuvitella, että One M9 olisi päihittänyt Nexus 6/Galaxy S5-kaksikosta ainakin toisen.
Lopullisia pisteitä, kuten myös yksittäisten äänestysten tuloksia ja otettuja kuvia pääset tarkastelemaan tästä PhoneArenan artikkelista.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.