Suomalaisista "frankenstein-linnuista" seuraava pelihitti?

Manu Pitkänen
28. maaliskuuta, 2015 11:25

Vihaisten lintujen buumin hälvettyä suomalainen Small Giant Games sai viime syksynä parin miljoonan euron rahoituksen "outojen siivekkäiden" ympärille luodun pelin kehittämiseen. Oddwings Escape -pelin on luvattu tulevan saataville tämän vuoden alussa, joten julkaisun pitäisi olla aivan pian käsillä.
Oddwingsin kehittäjät ovatkin aloittaneen pienimuotoisen "tiiseröinnin" pelin julkaisun pohjustamiseksi. YouTubessa on julkaistu lyhyt gameplay-video, jossa esitellään millaisesta pelistä on käytännössä kyse. Oddwingsissä on tarkoituksen ratkaista Dr. Roosterin laboratoriosta karanneen "frankenstein-lintu" Frankien avulla erilaisia tasotehtäviä mahdollisimman nopeasti ja törmäämättä esteisiin.
Tehtävien ratkaisujen yhteydeydessä pelaajan tarkoituksena on kerätä kolikoita ja avaimia, joiden avulla Frankie voi vapauttaa Dr. Roosterin labrasta muitakin lintuja. Kullakin linnulla on omat erityisominaisuudet, jotka auttavat lentotehtävien selvittämisessä.
Oddwings Escape tulee saataville lähiaikoina iPhonelle ja iPadille. Pelaaminen on ilmaista, mutta apua tehtävien ratkaisuun on saatavilla in-app-ostojen avulla. Konseptia on kehitetty myös Tekesin avustuksella.
Pelin rahoitukseen ovat ottaneet osaa Spotifyhin sijoittanut pääomasijoitusyhtiö Creandum sekä Nokian hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa.


Lue myös nämä
Tägit
Apple iPad mini Apple iPad Apple iPhone mobiilisovellukset Apple iPad Air mobiilipelit Apple iPad Air 2 Apple iPad mini 3 Small Giant Games Oddwings Escape
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.