Tuleva Windows 10 -versio tuo tuen uusille Lumia-laitteille, tässä lista

Matti Robinson
28. maaliskuuta, 2015 12:56

Microsoft on vahvistanut, että sen tuleva Windows 10 Technical Preview -versio älypuhelimille tarjoaa tukea suuremmalle valikoimalle Lumia-laitteita. Lähes kaikki lopullista Windows 10:tä tukevat älypuhelimet ovat mukana listassa.
Microsoftin Gabe Aulin mukaan kuluttajat ovat joukoittain kysyneet tukeeko heidän laitteensa Windows 10 -esiversiota. 12. helmikuuta julkaistun version kohdalla vastaus on ollut valitettavan usein kielteinen johtuen rajatusta laitetuesta. Tämä muuttuu pian.
Seuraavassa versiossa partitiontijärjestelmä on muutettu niin, että yhä useampi laite pystyy asentamaan Technical Preview -esiversion. Tietysti edelleen käyttäjän tulee olla rekisteröity Windows Insider -ohjelmaan.
Todennäköisesti versio tulee saataville noin viikon kuluttua, mutta vahvistettua päivämäärää ei vielä ole. Täysin sataprosenttista varmuutta myöskään tuesta kaikkien laitteiden kohdalle ei ole (listaan voi myöskin tulla lisää laitteita), mutta mikäli kaikki menee kuten suunniteltua, niin seuraavat laitteet saavat tuen:

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Windows 10 Microsoft Lumia
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.