"Tämä on paras Android-puhelin" – Samsung Galaxy S6:n arvostelut julki

Manu Pitkänen
1. huhtikuuta, 2015 11:41

Samsung Galaxy S6:sta tehdyt ensimmäiset arvostelut ovat alkaneet tipahdella verkkoon.
Arvosteluiden perusteella Galaxy S6 on onnistunut iskemään suoraan kriitikoiden mielihyväkeskukseen. Esimerkiksi Wall Street Journalin arvostelussa puhelinta ylistetään markkinoiden parhaimmaksi Android-puhelimeksi. Mutta onko se markkinoiden paras älypuhelin? Arvosteluiden perusteella kysymykseen on kaksi vastausta: toiset tykkää äidistä ja toiset tyttärestä (eli siis iPhonesta tai Galaxystä).
Puhelimien nähdään olevan niin tasavertaisia, että kysymys markkinoiden parhaimmasta älypuhelimesta pelkistyy Android vs. iOS -inttämiseksi.
The Vergen mielestä Galaxy S6:n näyttö on erinomainen ja sen kamerakin pärjää jo iPhonelle, vaikka hämärässä otetuissa kuvissa Galaxy S6:n kuvasignaalipiiri näyttäisikin tekevän kuvista lämpimämpiä. Kohinanpoisto näyttäisi olevan edelleen melko voimakas Galaxyssä, mutta toisaalta terävöinti aiheuttaa artifakteja iPhonella otettuihin kuviin.
Galaxy S6:n suurimmaksi puutteeksi The Verge nostaa akkukeston, jota se pitää testiensä perusteella keskinkertaisena. TechCrunchin testissä akkukestoa taas pidetään hyvänä.
Puhelinvertailu testaa parhaillaan Galaxy S6:ta ja S6 edgeä. Palaamme lähiaikoina asiaan arvosteluiden kera. Tällä viikolla tarkoituksenamme on julkaista Galaxy Note 4:n ja Galaxy S6:n kameravertailu.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android Samsung Galaxy S6 Samsung Galaxy S6 Edge
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.