Google Maps -löydös naurattaa: Android kastelee Applea virtsalla

Manu Pitkänen
24. huhtikuuta, 2015 16:47

Applen kartat ovat huonossa maineessa epäonnistuneen lanseerauksensa takia, mutta ei Googlenkaan täysin virheettömiä ole: tästä hyvänä esimerkkinä Islamabadin (Pakistan) lähistöltä löydetty "puistoalue", jonka muodot piirtävät kartalle Applen logon päälle virtsaavan Android-hahmon.
Jekun päätyminen kartalle on vielä avoin mysteeri, mutta se on voinut löytää tiensä Google karttoihin Map Maker -palvelun kautta. Map Makerin avulla käytännössä kuka tahansa voi muokata karttoja ja korjata Google Mapsista löytyviä virheitä tai vanhentuneita tietoja. Kun tarpeeksi moni käyttäjä on vahvistanut vapaaehtoisvoimin tehdyt muutokset, otetaan ne käyttöön Google Mapsissa.
Uutisotsikoihin päätyneen tapauksen kohdalla riittävän moni Androidia fanittava Map Maker -käyttäjä on saattanut pitää jekkua niin hyvänä, että ovat liputtaneet muutoksen puolesta, eikä Googlella ole huomattu epäkohtaa.
Google Mapsiin ilmestynyt Android-hahmo löytyy täältä. Alla on vielä ruutukaappaus jekusta, mikäli Google sattuu poistamaan sen.

Lue myös nämä
Tägit
Apple Apple iPhone Android Google Google Maps iOS Apple iPad Apple iPad Air iOS 8 Apple iPad Air 2 Apple iPad mini 3
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.