Kuvavuoto: Päivittyykö Windows 10 tällaiseksi?

Manu Pitkänen
26. huhtikuuta, 2015 13:54

Puolalaisen Windows Mania -keskustelupalstalla julkaistun ruutukaappauskuvan perusteella Windows 10:n mobiiliversion aloitusnäkymään oltaisiin tekemässä näkyviä muutoksia.
Windows 10:n julkisten beta-versioiden kautta on jo opittu, että käyttöjärjestelmän aloitusnäkymä on saamassa tuen pystysuuntaisille ja "jättisuurille" tapahtumaruuduille. Lisäksi aloitusnäytölle voi määrittää Windows 10:ssä taustakuvan, joka kuultaa läpinäkyvien tapahtumaruutujen läpi.
Windows Mania -palstalla julkaistun ruutukaappauskuvan perusteella Windows 10:ssä tapahtumaruutujen väliset marginaalit kutistuisivat erittäin kapeiksi. Ruutukaappauksen kerrotaan olevan peräisin Samsungin Ativ S -puhelimesta ja käyttöjärjestelmän koontiversion olevan 10070, kun Windows 10:n mobiiliversion uusin julkinen beta-julkaisu on koontinumeroltaan 10052.
Aivan kuten aina ennenkin, kuvan aitoudesta ei voida mennä takuuseen – ja vaikka kyseessä olisikin aito ruutukaappaus, voi tapahtumaruutujen ohuet välit johtua jostakin ohjelmistobugista.
Alla olevassa vertailukuvassa (WMPU) ovat rinnakkain Windows 10 build 10070:n (vasen) ja 10052:n (oikea) aloitusnäytöt.
Microsoft järjestää ensi viikolla BUILD-kehittäjätapahtuman. Siellä kerrotaan todennäköisesti lisää Windows 10:n viimeisimmistä kuulumisista.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Windows Phone Samsung ATIV S Windows 10 Microsoft Lumia
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.