Uusi Moto G on suuri speksiharppaus edeltäjästä?

Matti Robinson
15. toukokuuta, 2015 21:18

Motorolan väitetään valmistelevan uutta Moto G -mallia tälle vuodelle. Huippusuositut Moto G -mallit ovat nyt kahtena vuotena valloittaneet Android-käyttäjien sydämet, mutta tälle vuodelle saattaa olla tarjolla vielä paljon parempaa, kertoo BGR.
Moto G on Android-valmistajien kenties paras vastaus edullisille Lumia-älypuhelimille. Korkeintaan muutaman sadan hintaiset älypuhelimet ovat myyneet hyvin Microsoftin alustalla ja samaan rakoon iski Motorola. Nyt kiinalaisen Lenovon omistamana Motorola kehittää kolmannen sukupolven Moto G -laitetta.
Laite on bongattu Flipkartin sivustolla, mutta tuo vuoto ei paljastanut muuta kuin mallinumeron ja 8 gigatavun tallennustilan. Huhut kuitenkin kertovat, että laitteessa saattaisi olla edeltäjiä merkittävästi parempaa tekniikkaa.
Huhuspeksit kertovat peräti 5 tai 5,2 tuuman Full HD -kosketusnäytöstä, kahdesta gigatavusta RAM-muistia, Qualcommin keskiluokan Snapdragon 610 -piiristä sekä LTE-yhteyksistä. Aiemmista Moto G -malleista on löytynyt vain 720p-näyttö, gigatavu muistia sekä Qualcommin heikompaa 400-sarjaa.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.