WhatsAppiin suunnitteilla täysin uusi ominaisuus

Manu Pitkänen
19. toukokuuta, 2015 9:23

Facebook esitteli keväällä F8-kehittäjätapahtumassa uuden Businesses on Messenger -hankkeen, jonka avulla yritykset voivat hoitaa esimerkiksi verkkokauppatilauksiin liittyvää asiakaspalvelua Facebook Messenger -pikaviestipalvelun kautta. Sama ominaisuus voidaan ottaa käyttöön myös WhatsAppissa.
Facebookin talousjohtaja David Wehnerin mukaan Business-to-Consumer-viestinnästä löytyy suurta hyödyntämätöntä potentiaalia yhtiölle, mitä voidaan yrittää hyödyntää myös WhatsAppin tapauksessa. Wehnerin mukaan kyse on kuitenkin pidemmän aikavälin asiasta, eli ominaisuutta ei ole tulossa WhatsAppiin ihan lähiaikoina. Facebook haluaa kerätä ensin kokemuksia Facebook Messengerin kautta.
Pelkistetysti voisi sanoa, että Businesses on Messengerin ajatuksena on korvata verkkokauppojen lähettämät vahvistus- ja lähetysviestit Messenger-pikaviesteillä. Käyttäjät voivat myös seurata pikaviestipalvelun välityksellä pakettien kulkua varastolta kotiovelle, tehdä muutoksia tilauksiin ja hoitaa muita asiakaspalvelukyselyitä Messengerin kautta.

Lue myös nämä
Tägit
Facebook pikaviestin WhatsApp Facebook Messenger
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.