Tämä Android-puhelin sisältää järjettömän kokoisen akun

Matti Robinson
24. toukokuuta, 2015 15:57


Akkuteknologian edistyminen ei ole tapahtunut parhaalla mahdollisella nopeudella kysyipä asiasta matkapuhelinvalmistajalta, sähköautofanaatikolta tai taloaan aurinkopaneeleilla päällystävältä ekoihmiseltä. Älypuhelinten akuissa on kuitenkin tapahtunut kehitystä ja yhä tehokkaampia akkuja saadaan istutettua pienempään tilaan.
Uusin akkuinnovaatio tulee kiinalaisvalmistaja Innosilta, jonka uusi älypuhelin sisältää peräti 3-5 päivää kestävän akun. Yleensä älyluurit nikottelevat jo ensimmäisen päivän jälkeen, mikäli käytössä ei ole virransäästötila.
Innos D6000 on varustettu nimensä mukaisesti 6000 milliampeeritunnin akulla. Tämä on liki kaksi kertaa suurempi kapasiteetti kuin esimerkiksi suurikokoisessa ja varsin hyvällä akkukestolla varustetussa Samsung Galaxy Note 4:ssä.
Näin suuri kapasiteetti on saavutettu kahdella akulla, joista ulommainen on jopa vaihdettavissa – lennosta, kertoo GizmoChina. Akun laataamisessa puolestaan käytetään kaksikanavaista DuoCharge-teknologiaa, jotta massiivinen akku saadaan täyteen nopeasti.
Laitteesta löytyy lisäksi 5,2 tuuman Full HD -näyttö, kahdeksanytiminen Snapdragon 615 -järjestelmäpiiri, 3 gigatavua RAM-muistia sekä 16 ja 5 megapikselin kamerat. Paksuutta laitteella on 11,9 milliä eli noin 1,75 kertaa Galaxy S6:n verran (akku n. 2,35 kertaa suurempi).
Hintaa laitteella on vain hieman yli 250 euron verran, mutta valitettavasti tietoa saatavuudesta Kiinan ulkopuolella ei ole.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.