Microsoft keskittää voimavaransa vihdoin sovelluskaupan siivoamiseen

Matti Robinson
30. toukokuuta, 2015 15:08

Googlen ja Applen haastaminen mobiilimarkkinoilla vaatii paitsi vahvan laitteistokokonaisuuden ja erittäin vahvan lippulaivamallin niin erityisesti loistavan sovellusvalikoiman. Yleisesti luultiin, että kyseessä on määräongelma, mutta siitä ei ole kyse.
Vaikka Applen ja Googlen sovelluskaupoista löytyy edelleen moninkertainen määrä sovelluksia Microsoftin vastaavaan verrattuna, niin ongelma ei ole määrässä vaan laadussa. Microsoftilla on ollut laatuongelmia jo vuosia eikä sen eteen ole tehty tarpeeksi töitä. Sovelluskauppa on pullollaan huonoja ja suorastaan haitallisia ohjelmia.
Microsoft kertoo virallisessa Windows-blogissa kuinka sovelluskaupan valikoimaa saadaan parannettua. Parannukset koostuvat muun muassa paremmasta hinnoittelusta, selkeämmistä ikoneista ja kuvauksesta sekä samankaltaisten sovellusten poistamisesta.
Blogiteksti sekä siinä linkatut muut artikkelit ovat erityisen tärkeää luettavaa sovelluskehittäjille, jotta jatkossa oma sovellus erottuu – tai ei ainakaan poistu – joukosta.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Windows Marketplace sovelluskauppa mobiilisovellukset
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.