Windows Phone ohitti iOS:n uudessa maassa

Valtteri Ahonen
8. kesäkuuta, 2015 10:58

On yksittäisiä maita, joissa Windows Phone pärjää selvästi keskimääräistä paremmin. Suomi lienee yksi niistä, vaikka kotimaassakin Samsungin ja Applen laitteiden kysyntä on ollut kasvussa. Nyt kuuluu maailmalta kuitenkin uutisia, joiden mukaan Windows Phone on ohittanut suosiossa Applen iPhonet Pakistanissa.
The Newsin mukaan Windows Phonen myynti Pakistanissa on kasvanut yli 200 prosenttia, minkä johdosta se on noussut iOS:n ohi toiseksi suosituimmaksi älypuhelinjärjestelmäksi. Kärjessä on tietenkin Android.
Microsoftin Asha-mallisto on maassa erittäin suosittu ja onnistui luomaan pohjan, jota vasten Windows Phonekin pystyi kasvamaan. Eristyisen suosittu maassa on uutiskuvassa oleva Lumia 535, jonka myynti Pakistanissa on vauhdikkaampaa kuin missään muualla.
Microsoft Mobilen Lähi-idän markkinoinnista vastaava Patrick Mercanton kommentoi The Newsille, että Pakistanin tilanne on vain yksi näyttö siitä, että tarvitaan ainakin kolme vahvaa ekosysteemiä, jotta ihmisille voidaan tarjota riittävästi valinnanvaraa, ja jotta todellista kilpailua syntyy.

Lue myös nämä
Tägit
Android Microsoft iOS markkinaosuudet Pakistan Microsoft Lumia 535
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.