Samsungin uutuussovellus Galaxyille: Tallenna pelihetkesi videolle

Manu Pitkänen
17. kesäkuuta, 2015 13:53

Mobiilipelaaminen on edelleen monelle lähinnä mukavaa ajan tappamista, mutta joillekin siitä on tullut vakavemmin otettavaa viihdettä. Vannoutuneimpien mobiilipelaajien tarpeisiin Samsung onkin päättänyt julkaista uuden Game Recorder+ -sovelluksen.
Sovelluksen avulla pelaajat voivat taltioida pelihetkiään videolle. Laitteen näytöllä esitettävien tapahtumien lisäksi sovellus kuvaa puhelimen etukameralla pelaajaa, minkä avulla hetkeen liittyvä tunnelmakin välittyy paremmin katselijalle. Full HD -tasoista kuvaa tallentavalla sovelluksella voidaan jälkikäteen myös muokata videoita sekä tallentaa kosketuskohdat. Galaxy S6:n ja S6 edgen kohdalla peliääniä voidaan myös tallentaa ilman mikrofonia.
Game Recorder+ on yhteensopiva Galaxy S6:n, S6 Edgen, Note 4:n, S5:n, Note 3:n, S4:n ja Note 2:n kanssa. Sovellus on ladattavissa Google Playstä ja Galaxy Apps -kaupasta.
Videot voi jakaa suoraan YouTuben kautta tai halutessaan tallentaa puhelimen muistiin ja sen jälkeen jakaa haluamassaan palvelussa.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android Samsung Galaxy Note 2 Samsung Galaxy S4 mobiilisovellukset Samsung Galaxy Note 3 Samsung Galaxy S5 Samsung Galaxy Note 4 Samsung Galaxy S6 Samsung Galaxy S6 Edge
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.