Vertun tuleva luksuspuhelin kävi suorituskykytestissä

Matti Robinson
13. heinäkuuta, 2015 20:57

Aiemmin Nokian omistama luksuspuhelinvalmistaja Vertu on tuomassa markkinoille uutta huippuarvokasta luksuslaitetta. Nykyisin brittiomistuksessa oleva yhtiö varmistaa, että sen ylelliset puhelimet ovat myös tekniikan osalta huippuluokkaa.
Vertu V06 on käynyt läpi GeekBenchin testisovelluksen ja siitä selviää, että luksuspuhelimessa on nykyistä huippurautaa. Järjestelmäpiirinä on mm. HTC One M9:stä löytyvä Snapdragon 810 (MSM8994) ja RAM-muistia on peräti neljä gigatavua.
Vaikka Snapdragon 810 ei ole ehkä tämän vuoden kuumimpia mobiilipiirejä – paitsi lämpötilan osalta – niin se on oiva ratkaisu yhtiölle, joka aiemmin ei panostanut juurikaan laitteiston suorituskykyyn. Puhelimessa pyörii Android 5.1.1, joka on todennäköisesti vahvasti Vertun kustomoima.
Toistaiseksi ei ole kuitenkaan paljastunut millaisista ylellisistä materiaaleista V06 koostuu, mutta kuvitella voi, että ilman tuhansien eurojen panostusta sitä ei saa ostettua. Kenties laitteessa on titaania ja nahkaa, kuten oheisen kuvan Vertu Asterissa.

Lue myös nämä
Tägit
Vertu
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.