Nokia järjestää VIP-tilaisuuden: "NOW HERE"

Manu Pitkänen
18. heinäkuuta, 2015 11:10

Nokia on lähettänyt kutsuja Los Angelesissa järjestettävään yksityistilaisuuteen, kertoo Android Headlines -verkkosivusto.
Kutsun mukaan kyseessä on VIP-tilaisuus eli se ei ole laajemmalle yleisölle tarkoitettu lehdistötilaisuus, jota käytettäisiin uusien laitteiden tai palveluiden julkaisuun. On tietysti mahdollista, että Nokia esittelee tilaisuudessa sen uusia tuotteita ennalta valituille henkilöille jo ennen varsinaista julkaisua. Tällaista taktiikkaa käytettiin esimerkiksi aikoinaan ensimmäisen Moto X -puhelimen lanseerauksessa.
Tapahtumaa isännöi Nokia Technologies, joten se tuskin tulee liittymään suoranaisesti matkapuhelinverkkojen tukiasemiin tai paikkatietopalveluihin. Nokia Technologies alaisuudessa on kehitetty esimerkiksi Z Launcher -kotinäkymäsovellusta, Nokia N1 -tabletti ja tulevaisuudessa mahdollisesti julkaistavat puhelimetkin ovat todennäköisesti Nokia Technologiesin projekteja.
On tietysti täysin mahdollista, ettei tilaisuudessa esitellä mitään uusia tuotteita, vaan tapahtumalla halutaan antaa vain jonkinlainen tilannepäivitys Nokia Technologiesin toiminnasta.
Eikä väärennöksen mahdollisuuttakaan voida sulkea pois: Koko tilaisuutta ei välttämättä ole ja joku on kyhännyt kutsun vain bloggaajien kiusaksi.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Z Launcher Nokia N1
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.