Hittipuhelimen seuraaja paljastui: Tällainen on OnePlus 2

Manu Pitkänen
22. heinäkuuta, 2015 13:36

Kiinalaisen OnePlus 2 -älypuhelimen varsinainen julkaisutilaisuus on vasta ensi viikolla, mutta jo nyt puhelimesta tiedetään jo aika paljon. Puhelimen ulkonäkö on pysytellyt salassa, mutta kiinalaisviranomaisten dokumentit paljastavat vihdoin millaisesta laitoksesta on oikein kyse.
TENAAn dokumenttien kuvien perusteella OnePlus 2 muistuttaa hyvin läheisesti viime vuonna markkinoille tullut OnePlus Onea. Takakuoren osalta huomattavimmat erot ovat kameramoduulin sijoittaminen OnePlus 2:ssa selvästi alemmaksi kuin Onessa sekä ilmeisesti laser-automaattitarkennuksesta huolehtivan sensorin lisäys. Etupuolelle on vuorostaan ilmestynyt kotinäppäin, jonka alla on myös sormenjälkilukija.
OnePlus 2:ssa käytetään Qualcommin Snapdragon 810 -järjestelmäpiiriä, neljää gigatavua LPDDR4-muistia ja 13 megapikselin kennolla varustettua kameraa. Puhelimessa on myö USB-C-portti.
Kiinalaismerkin puhelin esitellään 27. heinäkuuta. OnePlus 2:n hinnasta ei ole vielä tarkkaa tietoa, mutta se tulee olemaan kuitenkin alle 450 dollaria.

Lue myös nämä
Tägit
CyanogenMod OnePlus LPDDR4 DRAM Qualcomm Snapdragon 810 Cyanogen OxygenOS Cyanogen OS
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.