Motorola esitteli uutuuspuhelimensa: Moto G, X Style ja X Play

Manu Pitkänen
28. heinäkuuta, 2015 18:07

Motorola on tänään esitellyt kolme uutta älypuhelinta: hintatietoisille kuluttajille tarkoitetun kolmannen sukupolven Moto G:n sekä Moto X Play- ja Moto X Style -puhelimet.
Moto G tulee saataville kahdeksan ja 16 gigatavun versioina. Snapdragon 410 -pohjaisen puhelimen keskusmuistin määrä on tallennustilasta riippuen yksi tai kaksi gigatavua. IPX7-sertifioitu kestää kastumista, minkä lisäksi se tukee 4G-yhteyksiä ja sisältää muistikorttipaikan. Kamera on päivittynyt 13 megapikselin kennoon ja etukamerassa on viiden megapikselin kenno.


Kyvykkäämpää puhelinta hakeville Motorola tuo tarjolle kaksi uutta Moto X -sarjan puhelinta. Moto X Playn myyntivaltti on siihen mahdutettu 3630 milliampeeritunnin akku, josta Motorola lupaa riittävän virtaa 48 tunniksi. Puhelimessa on 5,5 tuuman Full HD -näyttö, Snapdragon 615 -järjestelmäpiiri, kaksi gigatavua keskusmuistia, 16 tai 32 gigatavua tallennustilaa (sis. muistikorttipaikan), 21 megapikselin kameran ja viiden megapikselin etukameran.
Moto X Style asemoituu voimakkaammin Motorolan varsinaiseksi lippulaivamalliksi. Puhelimessa on Snapdragon 808 -järjestelmäpiiri, 5,7-tuuman QHD -näyttö, kolme gigatavua keskusmuistia ja tallennustilaa on saatavilla joko 32 tai 64 gigatavua (sis. muistikorttipaikan). Akku on kapasiteetiltaan pienempi kuin Playssä, 3000 milliampeerituntia. Pääkamerasta löytyy 21 megapikselin kenno ja sillä voidaan kuvata 4K-tasoista videota.


Motorolalle tuttuun tyyliin puhelimien ulkonäköä on mahdollista kustomoida hyvin pitkälle Moto Makerin avulla.
Uusien puhelimien tarkat tekniset tiedot löytyvät Motorolan verkkosivuilta:

Lue myös nämä
Tägit
Motorola Motorola Moto X Motorola Moto G Motorola Moto X Style Motorola Moto X Play
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.