OnePlus 2 julkistettiin – Näin paljon se maksaa Suomessa

Manu Pitkänen
28. heinäkuuta, 2015 9:17

Viime vuonna mukavaa pöhinää älypuhelinmarkkinoilla aiheuttanut OnePlus on esitellyt toisen sukupolven älypuhelimensa, OnePlus 2:n. Kuten ennakkoon osattiin jo odottaa, ei uutuuspuhelin jätä ketään kylmäksi teknisten ominaisuuksien osalta.
Ulkoisesti paljon alkuperäistä OnePlus Onea muistuttava OP2 sisältää 5,5 tuuman Full HD -näytön sekä 1,8 GHz:n Snapdragon 810 -järjestelmäpiirin. Keskusmuistia puhelimeen on tungettu tallennuskapasiteetista riippuen kolme tai neljä gigatavua. Tallennustilavaihtoehdot ovat 16 tai 64 gigatavua, eikä puhelimesta löydy muistikorttipaikkaa.
OnePlus 2:ssa on 13 megapikselin kamera (laser-tarkennus) sekä videopuheluiden käymiseen ja selfie-kuvaukseen tarkoitettu viiden megapikselin etukamera. Puhelimessa on sormenjälkilukija (kosketuspohjainen), tuki kahdelle SIM-kortille ja 3300 milliampeeritunnin akku, jonka lataaminen hoituu USB-C-portin avulla.
OnePlus 2 maksaa 16 gigatavun mallin osalta 339 euroa, kun taas 64 gigatavun muistista joutuu pulittamaan 399 euroa. Puhelinta ei pysty noin vain tilaamaan, vaan siihen tarvitaan viime vuoden tapaan kutsu (tulee myyntiin 11. elokuuta).

Lue myös nämä
Tägit
OnePlus Android OxygenOS
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.