Kiinalaissensaation toinen "lippulaivan tappaja" jatkaa voittokulkuaan

Matti Robinson
7. elokuuta, 2015 18:03

Over 2 MILLION reservations for the #OnePlus2. Thank you for your overwhelming support! http://t.co/7CBjiXrOgp pic.twitter.com/F7nSSwwyRK

-- OnePlus (@oneplus) August 6, 2015

OnePlus esitteli tämän vuoden "lippulaivan tappajan" viime kuun lopulla, mutta odotukset eivät olleet kaikilla aivan yhtä korkealla kuin viimevuotisen mallin kanssa. Yhtiö on osoittanut luulot turhiksi, sillä ennakkovaraukset ovat nousseet pilviin.
Kiinalaisyhtiöstä kerrottiin torstaina, että yli 2 miljoonaa ihmistä on ennakkoon varannut itselleen OnePlus 2 -älypuhelimen. Tämä ei toki tarkoita, että kaikki 2 miljoonaa ostavat laitteen, mutta luku on varsin lupaava, sillä edeltäjä on myynyt tähän asti alle 2 miljoonaa kappaletta.
Laitetta on kuvattu pienehköksi päivitykseksi – ja siten odotettu vähemmän suosiota – ja sisältää muun muassa saman 5,5 tuuman Full HD -kosketusnäytön ja paljolti saman ulkoasun. Uutta laitteessa on puolestaan sormenjälkilukija, Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri, kamera ja sen lasertarkennus, USB-C-liitäntä sekä 3300 milliampeeritunnin akku.
Kirjoitushetkellä varauksia on 2,698,896 ja listan jatkoksi pääsee osoitteessa oneplus.net/invites. Nähtäväksi jää kuinka nopeasti OnePlus saa jaettua kutsuja ja myytyä laitteita ihmisille.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.