Onko Samsung tosiaan tuomassa Galaxylle tällaisen näppäimistölisävarusteen?

Matti Robinson
8. elokuuta, 2015 21:29

Matkapuhelinmarkkinat muuttuivat olennaisesti ensimmäisen iPhonen johdosta – tai ainakin aikaan – eikä nykyisin älypuhelimissa näe juurikaan fyysisiä painikkeita. Uuden kuvavuodon (alla) mukaan Samsung on kuitenkin sitä mieltä, että fyysiselle näppäimistölle on edelleen markkinarako.
Luottovuotaja @evleaks kertoo lisävarusteesta, jolla Samsungin tulevaan Galaxy S6 edge+ -älypuhelimeen saa fyysisen QWERTY-näppäimistön. Pystymallin näppäimistö kiinnittyy oletettavasti laitteen alaosassa olevaan USB-paikkaan ja nähtävästi yläkulmiin.
Näppäimistö tarjoaa perinteisen QWERTY-näppäimistön kirjainten lisäksi mm. shift-, alt-, symboli- ja mikrofoni-näppäimen. Lisäksi alaosassa ovat Samsungin Android-laitteista tutut takaisin-, koti- ja menunapit.
Kyseessä ei ole todellakaan uusi konsepti, päinvastoin. Vastaavanlaisia lisävarusteita on nähty jo ennen nykyisenlaisia älypuhelimia. PDA-kämmentietokoneille myytiin oheisen kuvan kaltaisia lisänäppäimistöjä. Olisi kuitenkin jokseenkin kummallista, jos Samsung tosiaan toisi nykymarkkinoilla lisälaitteen laajasti myyntiin. Kannattaneekin ottaa huhu varauksella, vaikka se tuleekin luotettavalta lähteeltä.

S6e+ keyboard cover -- clever. pic.twitter.com/4eAJKPq9ph

-- Evan Blass (@evleaks) August 7, 2015

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.