Tältä näyttävät uusien Galaxy-huippupuhelinten lisävarusteet

Matti Robinson
13. elokuuta, 2015 20:19

Samsung esitteli kaksi suurikokoista puhlettilaitetta, Galaxy Note 5:n ja Galaxy S6 Edge+:n. Näistä ainakin jälkimmäinen on tuloss pian myös Suomeen ja sen mukana Samsung esitteli myös liudan lisävarusteita.
Varusteista fyysisen näppäimistön esittelimme jo aiemmassa jutussamme, mutta lisäksi tarjolle tuotiin uusia suojakuoria, huippunopea lataustelakka sekä langattomat Level On -kuulokkeet.
Suorakuorissa on ainoastaan takaosan suojaavia kimaltelevia sekä yksivärisiä suojakuoria, jotka tukevat molemmat näppäimistöä, sekä vilkaisuikkunalla varustettuja koko puhelimen peittäviä suojakuoria.

Lataustelakka on uusittu ja tukee uusien laitteiden tukemaa nopeampaa langatonta latausta, joka nopeuttaa latausta entisestään liki kolmanneksen. Samsung mainostaa, että se lataa langattomasti nopeammin kuin useat kilpailijat kaapelilla.

Level On -kuulokkeilla Samsung iskee Applen Beats-kuulokkeita vastaan. Langattomat kuulokkeet tarjoavat Samsungin mukaan loistavan äänenlaadun, mutta yhtiö ei tarjonnut yksityiskohtaisempaa tietoa.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Samsung Galaxy Note 5 Samsung Galaxy S6 edge+
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.