Sonylta älypuhelin Metal Gear Solid -teemalla

Matti Robinson
20. elokuuta, 2015 20:18

Sony on julkistanut uuden Xperia J1 Compact -puhelimen, joka on kustomoitu tulevan Metal Gear Solid V: The Phantom Pain -pelin teeman mukaan. Xperia J1 Compact on keskihintaluokan älypuhelin.
Laitteen takakuori on kuvitettu pelistä tutulla grafiikalla ja käyttöliittymää on piristetty Konamin huippusuositun Metal Gear -pelisarjan hengessä taustakuvalla ja soittoäänellä. Lisäksi puhelimen mukana tulee kuponkeja, joita voi käyttää Metal Gear Solid -ostoihin. Laitteen virallinen nimi on Sony Xperia J1 Compact: The Phantom Pain Edition.
Xperia J1 Compact on varustettu 4,3 tuuman 720p-kosketusnäytöllä, Snapdragon 800 -neliydinsuorittimella, 2 gigatavulla RAM-muistia, 16 gigatavun microSD-muistikortilla laajennettavalla tallennustilalla sekä Sonyn tutulla 20,7 megapikselin kameralla. Selfiet onnistuu lisäksi 2 megapikselin etukameralla ja laitteessa on 2300 milliampeeritunnin akku.
Hintaa puhelimella on 59,800 jeniä eli noin 430 euroa ja se saapuu myyntiin 2. syyskuuta. Valitettavasti näillä näkymin laite ei saavu Eurooppaan.

Lue myös nämä
Tägit
Sony Metal Gear Solid Sony Xperia J1 Compact
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.