Microsoft valmistautuu isoon laitejulkaisuun

Manu Pitkänen
21. elokuuta, 2015 10:50

Microsoft puuhaa lokakuulle isoa lehdistötilaisuutta, jossa se aikoo esitellä maailmalle läjäpäin uusia laitteita. Suunnitelmista kertoi The Verge.
Lokakuussa Microsoft aikoo esitellä The Vergen mukaan ainakin Surface Pro 4 -taulutietokoneen ja Band 2 -aktiivisuusrannekkeen. Julkistuslistalta löytyy myös Lumia-puhelimia kaksinkappalein, kyseessä on mitä ilmeisimmin jo kesällä muutamaan otteeseen huhutut Lumia 950 ja sen kookkaampi versio Lumia 950 XL.
Uusien Lumia-puhelimien julkaisu viittaa vahvasti siihen, että tuolloin myös Windows 10:n mobiiliversio olisi jo paraatikunnossa. Valmistumisen jälkeen voi kuitenkin kestää useampi viikko ennen kuin päivityksen jakelu päästään aloittamaan kaikille käytössä oleville laitteille.
Ässänä Microsoftin hihassa voi olla uusi mini-kokoinen Xbox One -pelikonsoli, jollaisesta kiinalainen WPDang-sivusto on saanut vihiä.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Windows Phone Microsoft Surface Windows 10 Microsoft Surface 3 Microsoft Surface Pro 3 Microsoft Lumia Microsoft Band Microsoft Lumia 950 Microsoft Surface Pro 4
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.