Video Sony Xperia Z5:stä vuoti nettiin

Manu Pitkänen
31. elokuuta, 2015 12:32

Sonyn on määrä esitellä tällä viikolla uudet Xperia Z5 -lippulaivapuhelimet, mutta lukuisat vuodot ovat päässeet pilaamaan japanilaisyhtiön yllätysmomenttia hieman. Teknisten tietojen lisäksi netissä on julkaistu valokuvia sekä video tulevista laitteista.
Julkaistu video on jo ennätetty poistamaan YouTubesta "tekijänoikeudellisten seikkojen" takia. Video ei ole siis nähtävissä, mutta valokuvia laitteista löytyy kuitenkin netistä edelleen useampi kappale. Videolla käytiin läpi myös puhelimien teknisiä tietoja.
Nykyisten tietojen mukaan Sony julkaisee IFA-messuilla Xperia Z5:n lisäksi kaksi sisarmallia, jotka poikkeavat toisistaan näytön koon ja tarkkuuden osalta. Kaikkein pienimmässä Z5 Compactissa on 4,6 tuuman 720p-näyttö ja keskikokoisessa Xperia Z5:ssä on taas 5,2 tuuman Full HD -näyttö. Useampi merkki viittaa siihen, että Xperia Z5 Premium -versiossa käytetään 5,5 tuuman 4K-näyttöä.
Puhelimien kameroissa käytetään 23 megapikselin kennoa ja järjestelmää pyörittää Snapdragon 810 -piiri sekä kolme gigatavua keskusmuistia. Puhelimien reunuksesta löytyy lisäksi virtanäppäimeen integroitu sormenjälkilukija.




Lue myös nämä
Tägit
Sony Android Sony Xperia Z5 Sony Xperia Z5 Compact Sony Xperia Z5 Premium Sony Xperia Z5 Plus
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.