Motorola esitteli toisen sukupolven Moto 360 -älykellot

Manu Pitkänen
3. syyskuuta, 2015 12:52

Motorola on esitellyt toisen sukupolven Moto 360 -älykellomallistonsa, jonka lähtökohtana on ollut tehdä kelloista muodikkaampia ja muokattavampia.
Viime vuonna markkinoille tulleen ensimmäisen Moto 360:n tapaan uudet kellot käyttävät "tyhjän renkaan" muotoista näyttöä, vaikka komponenttitoimittajilta olisi varmasti jo saatavilla täysin pyöreitäkin paneeleita. Uusista kelloista löytyy kuitenkin helppo lukitussysteemi, jonka avulla kellon hihnoja voi vaihtaa nopeasti toisiin. Toisen sukupolven Moto 360:stä on tarjolla miehille 42 ja 46 millimetrin versio (hintaero 50 dollaria), minkä lisäksi naisille on tarjolla oma 42 millimetrin kello.
Moto Maker -laitemuokkauspalvelussa kellojen runkoa, näyttötaulun kehystä ja hihnoja voi muokkailla omien mieltymysten mukaisiksi. Hihnojen osalta tarjolla on nahka- ja metallivaihtoehdot muutamassa eri värissä. Hinnat liikkuvat valinnoista riippuen 299 ja 429 dollarin välillä.
Näiden lisäksi Motorola esitteli vielä erillisen Moto 360 Sport -älykellon, jossa silikonihihna näyttäisi olevan kiinteä, mutta toisaalta kellosta löytyy myös kuntoilumatkojen seuraamiseen soveltuva GPS-paikannus.
Motorolan mukaan se tehnyt parannuksia ensimmäisen Moto 360:n suurimpaan heikkouteen eli akkukestoon. Uusissa kelloissa akusta luvataan riittävän virtaa kahdeksi päiväksi.

Lue myös nämä
Tägit
Motorola Android Älykello Android Wear Motorola Moto 360
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.