Androidin HIGH.FI vuoden ikään - paras suomalainen uutissovellus?

Petteri Pyyny
12. syyskuuta, 2015 15:41

Viime viikonloppuna tuli täyteen tasan vuosi siitä, kun julkistimme HIGH.FI Uutisvahdin Androidille. Latausmäärät, käyttäjiltä tullut palaute ja sovelluksen saamat arvostelut ovat yllättäneet meidät kuukaudesta toiseen, positiivisesti.
Vuodessa sovellusta on ladattu 17'000 eri laitteeseen ja sovellus on saanut lähes tuhat käyttäjäarviota, huikealla 4.2/5.0 keskiarvolla, ohittaen arvosanalla mitattuna mm. Yleisradion ja Amppareiden uutissovellukset. Iso kiitos tästä kuuluu myös käyttäjillemme, jotka lähettävät meille viikosta toiseen ideoita ja vinkkejä sovelluksen kehittämiseksi ja parantamiseksi.

Vuosipäivän kunniaksi julkistimme myös pienen päivityksen sovellukseemme, joka korjaa Android 6.0 / Marshmallowiin liittyviä ongelmia. Tämä on erityisen tärkeää meille siksi, että sovellustamme käyttävät ovat selkeitä "edelläkävijöitä": 58% HIGH.FI'n käyttäjistä käyttää jo Androidin 5.0 tai 5.1 versiota, kun Googlen ilmoittama keskiarvo kaikille uutissovelluksille on tällä haavaa noin 24% hujakoilla.

Uusi versio kantaa siis versionumeroa v1.079 ja on ladattavissa täältä:

HIGH.FI Uutisvahti Androidille


Kehityslistamme on pitkä kuin nälkävuosi ja toivommekin, että syksyn edettyä pääsemme taas jatkamaan sovelluksen kehitystä isommalla vaihteella ja tuomaan mukaan mm. paljon toivotun mediakohtaisen suodatuksen.
Ja muiden alustojen käyttäjillehän löytyy virallinen HIGH.FI Uutisvahti Windows Phonelle sekä epävirallinen Haikala SailfishOS:lle / Jollalle. Lisäksi ensimmäinen epävirallinen iOS -sovellus lähenee julkaisuaan ja tiedotamme sen etenemisestä lisää heti kun se on ladattavissa.

Lue myös nämä
Tägit
Android mobiilisovellukset High.fi
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.