Samsung aikoo aikaistaa Galaxy S7:n julkistusta

Manu Pitkänen
20. lokakuuta, 2015 10:46

Samsung suunnittelee seuraavan sukupolven Galaxy S -lippulaivapuhelimen julkistusta tammikuulle, kertoo korealainen ET News. Julkistus ajoittuisi muutamalla viikolla aikaisemmaksi kuin aikaisemmat Galaxy S -esittelyt.
Samsungilla on olltu tapana esitellä uutta Galaxy S -puhelinta Barcelonan MWC-messuilla. Ilmeisesti Samsung ei enää halua kilpailla mediahuomiosta muiden Android-merkkien kanssa, vaan aikaistetulla julkistuksella Samsung varmistaa uudelle puhelimelleen mahdollisimman suuren näkyvyyden mediassa. Samsung on tyypillisesti julkistanut uudet Galaxy Note -puhelimen Berliinin IFA-messuilla, mutta tänä vuonna Samsung esitteli puhelimen pari viikkoa ennen messujen käynnistymistä.
SamMobilen mukaan se on myös kuullut Samsungin suunnittelevan aikaistettua julkistusta Galaxy S7:lle.
ET News kertoo myös, että Samsung pohtisi myös lippulaivakategorian jakamista kahtia todellisiin lippulaivoihin ja alemman kastin lippulaivoihin (Premium ja Sub-Premium). Jaottelulla Samsung yrittänee haastaa uusimpien Nexusten ja OnePlus 2:n kaltaiset puhelimet, haastaen kuitenkin samaan aikaan iPhonen kaikkein ylemmässä hintaluokassa.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android Samsung Galaxy -sarja
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.