No nyt! Toivotuin uudistus saapui Suomen parhaaseen uutissovellukseen

Petteri Pyyny
21. lokakuuta, 2015 13:07

Julkistimme HIGH.FI Uutisvahdin Androidille viime vuoden syyskuussa. Olemme tuon jälkeen julkistaneet tasaisen tappavaan tahtiin uusia, käyttäjien toivomia ominaisuuksia sovellukseemme. Yksi toive on keikkunut toivelistojen kärjessä aivan alusta saakka ja nyt se on toteutettu: uutislähteiden suodatus.
Eli tänään julkistettu versio v1.099 tuo asetuksiin mukaan valikon, josta käyttäjä voi halutessaan poistaa uutislähteet, joita ei enää halua sovelluksessa nähdä. Moni on kyllästynyt erilaisiin viihdejulkaisuihin ja onkin ymmärrettävää, että mahdollisuus näiden poistamiseksi on korkealla toivelistalla.

Lataa HIGH.FI Uutisvahti Androidille


Suodatus kattaa nyt Suosituimmat ja Uusimmat -listat eli käytännössä sovelluksen yleisimmät uutisnäkymät. Seuraavaan versioon, eli v1.1:een, suodatus laajennetaan kattamaan myös widgetti ja yksittäisten kategorioiden näkymät.
Sovelluksellamme menee varsin mukavasti muutenkin: kun yhteenlasketaan sekä Windows Phone että Android, on sovellusta ladattu jo n. 30'000 kertaa. Android-sovelluksemme käyttäjäarviot ovat myös hurjaa luettavaa: päihitämme kaikki muut kotimaiset uutissovellukset 4.2/5.0 keskiarvollamme ja arvostelujen keskiarvo on ollut noususuuntainen jo pidemmän aikaa. Android-sovellus on saanut jo yli tuhat käyttäjäarviota.
Uutislähteiden suodatuksen myötä sovelluksemme ns. perustoiminnallisuus alkaa olemaan pikkuhiljaa kasassa ja seuraaviin kehitysaskeliin toivommekin jälleen käyttäjiemme apua. Eli, miten sinä haluaisit sovellustamme kehittää? Kerro meille joko uutiskommenteissa tai ota yhteyttä suoraan palautelomakkeemme kautta.
Kiitos kaikille käyttäjillemme, ilman teidän palautteitanne ja tukeanne tämä projekti ei olisi koskaan kasvanut nykyisiin mittoihinsa.
Ja ne latauslinkit:
HIGH.FI Uutisvahti Androidille
HIGH.FI Uutisvahti Windows Phonelle

Lue myös nämä
Tägit
Android mobiilisovellukset High.fi
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.