Galaxy S6 edge+ vanhenee jo tammikuussa?

Manu Pitkänen
23. lokakuuta, 2015 13:51

Kerroimme aiemmin tällä viikolla, että Samsung aikoo rukata puhelinjulkaisustrategiaansa aikaistamalla Galaxy S7:n julkistuksen tammikuulle. Muitakin muutoksia on tulossa, mikäli uusimpia huhuja on uskominen.
Vietnamilaisen Samsungviet-sivuston mukaan Galaxy S7:n ja Galaxy S7 edgen lisäksi Samsung esitteli samassa tilaisuudessa myös puhlettikokoluokan Galaxy S7 edge+:n. Tämä tarkoittaisi käytännössä sitä, että elokuussa esitellyn Galaxy S6 edge+:n uutuusarvo jää hyvin lyhyeksi.
Samsungvietillä ei ole historiaa luotettavaksi osoittautuneista huhuista, joten tietoihin kannattaa suhtautua terveellä epäluulolla. Väittämä sinäänsä ei kuitenkaan vaikuta mitenkään mahdottomalta. Vastaavai tuotejulkaisuaikataulujen synkronointeja löytyy historiasta muitakin, esimerkiksi kolmannen sukupolven iPadin elinkaari jäi varsin lyhyeksi.
Luotettavista Samsung-kontakteista tunnettu SamMobile ei ole kuullut vietnamilaissivuston esittämiä tietoja omilta lähteiltään, muttei pysty myöskään toisaalta kumoamaankaan niitä.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android Samsung Galaxy -sarja Samsung Galaxy S7 edge
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.