Pankeilta sovellukset Apple Watchille

Manu Pitkänen
27. lokakuuta, 2015 12:04

Suomessa toimivista pankeista Danske Bank on julkaissut mobiilisovelluksen lokakuussa Suomessa myyntiin tulleelle Apple Watchille. S-Pankki on myös kertonut kehittävänsä Apple Watch -sovellusta, mutta se ei ole vielä saatavilla.
Danske Bankin kellosovellus näyttää tiliin, tapahtumiin sekä sijoituksiin liittyviä tietoja. Sovellus ei mahdollista esimerkiksi ostosten lähimaksamista, mutta maksuominaisuus on Danske Bankin henkilöasiakkaiden liiketoiminnan kehityksestä vastaavan johtajan Ari Hällin mukaan kehitteillä.
Apple Watch tukee teknisesti lähimaksamista, mutta vain Applen oman Apple Pay -järjestelmän kautta. Apple Paytä ei ole lanseerattu vielä Suomessa, joskin epäsuoria viittauksia sen saapumisesta onkin jo löytynyt.
- Vuosien varrella mobiili- ja tabletpankeista on tullut erittäin suosittuja. Suomessa Danske Bankin mobiilipankkiin tehdään noin 2,5 miljoonaa sisäänkirjautumista kuukaudessa. Merkittävä osa kirjautumisista tapahtuu iPhonen avulla, joten myös Apple Watch on luonnollinen alusta mobiilipankille ja sen jatkokehitykselle, Häll toteaa.

Lue myös nämä
Tägit
Apple Watch S-Pankki Danske Bank
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.