Twiitti paljastaa: Ehkei iPhone olekaan enää niin helppokäyttöinen

Matti Robinson
27. lokakuuta, 2015 18:47

Moniko teistä muistaa vielä kun iPhone saapui markkinoille? Se oli jotain simplistisempää ja helppokäyttöisempää kuin mikään muu puhelin sitä ennen. Kaikki toimi nopeasti, käyttöönotto oli helppoa, manuaali oli ohut ja sen avaaminen lähes turhaa.
Allekirjoittaneelle kokemus tuli iPod Touchin myötä, joka toi iOS:n suomalaisten ulottuville ennen iPhonea. Muistan käyttöönoton, joka tapahtui hetkessä ilman kommervenkkejä tai vippaskonsteja ja tietysti alta aikayksikön. Paljon on muuttunut sitten 2007 joulukuun, mutta edelleen iPhonea pidetään markkinoiden (hyvällä tavalla) yksinkertaisimpana käyttökokemuksena.
Ehkä sen käyttöönotto ei kuitenkaan ole enää nykyaikana yhtä yksinkertaista. Sen huomaa hyvin Luke Wroblewskin oheisesti twiitistä, joka esittelee uusimman iPhonen eli iPhone 6s:n käyttööoton kuvasarjana. Kuvasarja kostuu 45 eri kuvasta, jotka ovat kukin yksi ruutu iPhonen aivan ensimmäisistä askeleista.
Kaiken maailman tunnukset, asetukset, aktivoinnit ja tietysti käyttöehtojen loputon suo on täyttänyt ensikokemukset Applen laitteesta. Mutta kuinka vertautuvat Android- ja Windows-puhelimet? Ja onko tämä jo liian hankalaa vai ainoastaan perusteellista?

no one raindrop believes they are to blame for the flood. pic.twitter.com/cXQsP0RngD

— Luke Wroblewski (@lukew) October 26, 2015

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.