OnePlus X esiteltiin – muotoilua korostava puhelin edulliseen hintaan

Manu Pitkänen
29. lokakuuta, 2015 12:54

Kesällä julkistetun OnePlus 2 -lippulaivan jatkoksi kiinalaisbrändi on esitellyt muotoilua korostavan OnePlus X:n. Uutuuspuhelin tulee saataville Euroopassa 5. marraskuuta ja se maksaa 269 euroa.
OnePlus X muistuttaa muotoilullisesti iPhone 4:ää: puhelimen etu- ja takapuolta peittää lasiset kuoret (myyntiin tulee myös Ceramic-erikoismalli, jossa käytetään zirkoniaa), mutta reunoja ympäröi metallinen kehys.
Suorituskyvyllisesti X-puhelimen pitäisi olla lähellä viime vuonna julkaistua OnePlus Onea, sillä molemmissa laitteissa käytetään Snapdragon 801 -järjestelmäpiiriä ja keskusmuistia (LPDDR3) löytyy kolme gigatavua. OnePlus X:stä löytyy myös 13 megapikselin kamera. Näyttö on kuitenkin kutistunut viiteen tuumaan (Full HD, AMOLED) ja etukamera on päivitetty kahdeksan megapikselin kennoon. OnePlus X:ssä on myös muistikorttipaikka. Tarkempi kuvaus teknisistä tiedoista löytyy OnePlussan verkkosivuilta.
OnePlus X:n kohdalla käynnistyy jälleen kutsukampanja. Yhtiö kuitenkin lupaa avata joulukuusta lähtien joka viikko verkkokauppansa tunniksi, jonka puitteissa puhelimen voi ostaa myös ilman kutsua.

Lue myös nämä
Tägit
Android OnePlus OxygenOS
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.