Samsungin seuraavan lippulaivan piiri tarjosi huipputuloksia

Matti Robinson
28. marraskuuta, 2015 17:39

Samsungin Exynos-järjestelmäpiirit ovat olleet vuosia Android-maailman ykköspiirejä. Erityisesti suorituskyvyssä on vaikea löytää piiriä, joka tarjoaa parempaa laatua kuin Samsungin huippupuhelimiin istutetut Exynos-piirit.
Samsung on käyttänyt usein myös Qualcommin Snapdragon-piirejä, mutta ensisijaisesti yhtiö tietysti haluaa luottaa omaan piiriinsä. Näin on mahdollisesti myös seuraavan lippulaivan laita, jonka uudesta Exynos 8 -piiristä on valunut suorituskykytietoja.
Kiinasta on vuotanut testisovelluksen suorituskykytietoja Exynos 8890 -piiristä, jonka odotetaan löytyvän tulevasta Galaxy S7 -puhelimista. Uusi piiri päihittää nykyiset järjestelmäpiirit mennen tullen, ja Huawein nykyisen huippupiirin Kirin 950:n pisteet voi liki tuplata, jotta saadaan Exynos-piirin ennätykselliset pisteet.
Kyse on tietysti vielä vahvasti huhusta, sillä mitään virallista tässä vaiheessa piiristä tai sen sisältävistä laitteesta ei ole. Virallisia uutisia joudutaan odottamaan todennäköisesti ainakin ensi vuoden ensimmäiselle neljännekselle.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.