Android saa ensi viikolla uudet emojit

Matti Robinson
3. joulukuuta, 2015 8:06

Google on tuomassa Androidille päivitystä, joka tuo Unicode 8.0 -tuen näppäimistölle. Tämä päivittää emojit uuteen uskoon ja tuo tärkeän taco-emojin päivitetyille laitteille.
Android-pomo Hiroshi Lockheimer paljasti Twitterissä, että uusi näppäimistö, fontti ja uudet emojit saapuvat ensimmäisiin Android-laitteisiin ensi viikolla. Ensimmäiset laitteet ovat tietysti mallia Nexus, ja muiden laitteiden osalta on valmistajista kiinni kuinka nopeasti he saavat päivityksen ajettua omiin malleihin.
Tulossa on mahdollisesti samalla myös muita päivityksiä, joista ei tosin tässä vaiheessa kerrottu. Joka tapauksessa päivitys tulee OTA-ohjelmistopäivityksenä.
Apple päivitti iOS:n heinäkuussa tukemaan Unicode 8.0:aa ja sen mukana tuomaa yksisarvis-emojia. Nähtäväksi jää milloin Unicode 8 ja samaa sukupuolta olevat parit emoji-kuvissa ilmestyvät Windows-puhelimiin.

Look! New emoji coming to #Nexus next week. Fonts and tech details shared with OEMs to include in their updates too. pic.twitter.com/GwvKw2d67p

— Hiroshi Lockheimer (@lockheimer) December 3, 2015

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.