Galaxy S6 edge+ ja Note 5 saivat päivityksen

Matti Robinson
3. joulukuuta, 2015 23:03

Samsung on julkaissut älypuhelinmallistonsa suurimmille laitteille ohjelmistopäivityksen. Päivityksen muutoshistoria ei kerro mitään tavallisesta poikkeavaa, mutta SamMobilen mukaan päivitys korjaa myös laitteille ominaisen jumittamisen.
Note 5 ja S6 edge+ -malleilla on havaittu viiveongelmia, jotka tietojen mukaan korjautuvat uusimmassa päivityksessä. Varsinaisessa muutoshistoriassa puhutaan edellisen päivityksen tavoin vain akku ja puheluparannuksista sekä yleisemmin "mahdollisista bugikorjauksista, vakausparannuksista, uusista ominaisuuksista".
Lagiongelman korjauksen lisäksi SamMobilen käyttäjät ovat huomanneet, että tekstintunnistusvalinta on löytänyt tiensä takaisin Note 5:n Smart Select -ominaisuuteen. Versionumeroilla N920GUBU2AOK3 ja G928IDVU2AOK8 jaettava päivitys tulee todennäköisesti jakoon eri markkinoilla eri aikaan, mutta myös Suomessa voidaan odottaa kyseistä päivitystä.
Myöskään automaattinen päivitys ei ole ainakaan kaikissa tapauksissa toiminut, joten päivitystä voi hakea manuaalisesti Asetusten kohdasta "Tietoja laitteesta > Ohjelmistopäivitys > Päivitä".

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.