Galaxy S7 julkaistaan maaliskuussa – luvassa joukko uusia ominaisuuksia

Manu Pitkänen
14. joulukuuta, 2015 12:17

Samsung aikoo aloittaa Galaxy S7:n myynnin maaliskuun puolivälissä, kertoo Wall Street Journal. Nykyisten suunnitelmien mukaan puhelin esiteltäisiin MWC-messuilla helmikuun lopulla. Puhelimesta tulee tarjolle tämän vuoden tapaan myös kaarevanäyttöinen Edge-malli.
Uuden Galaxyn ulkonäkö on olennaisilta osin samanlainen kuin Galaxy S6:ssa, mutta teknisiä uudistuksia on silti suhteellisen paljon. Galaxy S7:ään on tulossa esimerkiksi muistikorttipaikka ja micro-USB-paikka on vaihtumassa uudempaan USB-C-porttiin. Lisäksi puhelimeen on tulossa kosketuksen voimakkuutta aistiva näyttö, vastaava ominaisuus löytyy jo esimerkiksi iPhone 6s:stä. Joihinkin versioihin saatetaan lisätä myös iirisskanneri.
Teknisten parannusten joukkoon kuuluu WSJ:n mukaan myös uusi kamera, joka parantaa kuvausominaisuuksia hämärässä. Samsung on päässyt myös eroon kameramoduulin aiheuttamasta kohoumasta, eli takakuori on nyt täysin tasainen. Jää nähtäväksi käyttääkö Samsung Galaxy S7:ssä valkoisia pikseleitä hyödyntävää ns. BRITECELL-kennoa.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android Samsung Galaxy -sarja Samsung Galaxy S7 edge
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.