Cortana tulee OnePlus Onelle

Manu Pitkänen
6. tammikuuta, 2016 9:40

Vaihtoehtoista Android-käyttöjärjestelmää kehittävä Cyanogen on julkaissut Cyanogen OS 12.1.1 -päivityksen OnePlus Onelle. Cyanogen OS on kaupalliseen käyttöön tarkoitettu älypuhelinohjelmisto, kun taas CyanogenMod on sen epäkaupallinen versio.
Päivitys perustuu edelleen Android 5.1 Lollipopiin, joten Marshmallow-julkaisu antaa vielä odottaa itseään. Pelkkä bugikorjauspäivitys Cyanogen OS 12.1.1 ei kuitenkaan ole, sillä ohjelmistoon on lisätty Microsoftin Cortana-sovellus.
Cyanogen OS:ssä Cortana tukee always-on-kuuntelua, joten avustajaa voi käskyttää tekemään haluttuja toimia yksinkertaisesti sanomalla ääneen "Hey Cortana". Käyttäjän ei tarvitse siis avata erikseen Cortana-sovellusta, vaan ominaisuus kuuntelee jatkuvasti aktivointikäskyä. Avustajalla voi määrätä puhelimen esimerkiksi äänettömään tilaan, aktivoida lentokonetila tai pyytää hakemaan tulevat kalenterimerkinnät / hälytykset.
Cortana on saatavilla aluksi vain yhdysvaltalaisille OnePlus One -käyttäjille. Muissa laitteissa ominaisuus ilmestyy tämän vuoden alusta alkaen.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft CyanogenMod Cyanogen Mod Cortana Cyanogen Cyanogen OS
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.