Lenovo valmistelee uuden sukupolven Moto-puhelinta

Matti Robinson
28. tammikuuta, 2016 21:01

Motorolan ostanut Lenovo on pyrkinyt sulauttamaan matkapuhelinbrändiä yhtiön toimintaan viimeaikoina. Uusin ja merkittävin muutos älypuhelinliiketoiminnassa on Motorola-brändin poistuminen markkinoilta. Moto-puhelimet kuitenkin jatkavat, ja uutta on tulossa pian.
Lenovo ei tietysti poista osaamista tai edes koko Motorolan imagoa markkinoilta, vaan ainoastaan suoraviivaistaa matkapuhelinliiketoiminnan nimeämistä. Tulevat mallit eivät sisällä Motorola-nimeä, mutta laitteet brändätään Moto-nimellä (tai Moto by Lenovo).
Wall Street Journalin haastattelussa ollut toimitusjohtaja Yuanqing Yang onkin paljastanut, että seuraavan sukupolven Moto-puhelin on saapumassa Yhdysvaltojen (ja toivottavasti myös Euroopan) markkinoille kesällä. Yangin mukaan kyseessä on entistä viehättävämpi ja innovatiivisempi Moto-puhelin.
Moto-brändiä yhtiö tulee käyttämään varmasti erityisesti Euroopassa ja Yhdysvalloissa, joissa Motorola tunnetaan Lenovoa paremmin matkapuhelinvalmistajana. Lenovon omalla nimellä myydyt puhelimet ovat varsin suosittuja Aasiassa, ja koko yhtiön matkapuhelinliiketoiminta on maailman viiden suurimman joukossa.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.