ABC-asemille tulossa mobiilimaksutuki

Manu Pitkänen
16. helmikuuta, 2016 12:54

S-Pankki on julkaisemassa mobiilisovelluksiinsa päivityksen, jonka avulla polttoainetankkaukset voi maksaa ABC-asemilla älypuhelimen avulla. Ajatuksena on, että mittarin voi valita ja maksun maksaa autosta käsin. Tankkaajan ei tällöin tarvitse käydä lainkaan maksuautomaatilla.
S-mobiili-sovellus tunnistaa ABC-aseman älypuhelimen GPS-paikannuksen avulla, minkä jälkeen käyttäjä valitsee itse mittarin mistä hän haluaa tankata. Tieto välittyy mittarille, joka antaa luvan tankkaamiseen. S-Pankin mukaan tankkaus sovelluksen kautta onnistuu vain kolmella painalluksella. Tankkaus onnistuu vain jos puhelimen S-mobiili-sovellukseen on syötetty S-Etukortti Visa -maksukortin tiedot.
Mobiilitankkaus toimii aluksi vain viidellä HOK-Elannon ABC-asemalla pääkaupunkiseudulla: ABC Deli Konalassa, ABC Deli Mechelininkadulla, ABC Automaatti Kannelmäessä, ABC Automaatti Otaniemessä sekä ABC Deli Pohjois-Tapiolassa. Muille ABC-asemille mobiilitankkausmahdollisuus laajenee vähitellen. Tankkauksen mahdollistava ohjelmistopäivitys julkaistaan iPhonelle tällä viikolla. Android- ja Windows-sovellukset päivittyvät "ennen kesää".

Lue myös nämä
Tägit
mobiilimaksaminen nettipankki mobiilisovellukset verkkopankki S-Pankki ABC S-mobiili
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.