Samsung esitteli Android Marshmallow -päivityksen uusia ominaisuuksia

Manu Pitkänen
19. helmikuuta, 2016 15:26

Samsung kertoi hiljattain saaneensa Androd 6.0 Marshmallow-päivityksen valmiiksi. Uuden ohjelmiston sisältämistä ominaisuuksista oltiin kuitenkin hiljaa, mutta nyt salaisuuden verhoa on päätetty raottaa hieman.
Päivitys sisältää luonnollisesti kaikki ne uudistukset, jotka kuuluvat puhtaan Android 6.0 Marshmallow'iin. Samsung ei ole kuitenkaan tyytynyt pelkästään näihin lisäyksiin, vaan Samsungin omiin ohjelmiin on myös tullut parannuksia.
Yksi huomattavimmista parannuksista on Samsungin Internet-selaimen saama tuki sormenjälkilukijalle. Sormenjälkilukijaa voi käyttää esimerkiksi verkkosivuille kirjautumisessa sekä Secret Mode -tilan aktivoimiseen. Secret Mode on monista muista selaimista tuttu "yksityisyystila", jossa selain ei tallenna selaushistoriaan liittyviä tietoja lainkaan. Selainta on optimoitu VR-sisältöjen löytämistä ja katsomista varten.
Samsungin ohjelmista löytyy myös Cross App -toiminto, joka mahdollistaa toisen ohjelman avaamisen näytölle ilman, että lähdet pois aiemmin avatusta sovelluksesta. Esimerkiksi jos kirjoitat tekstiviestiä ja haluat liittää siihen kuvan, voit avata galleriasovelluksen ilman että viesti-sovellus katoaisi taustalle. Alla oleva kuva kertonee paremmin mistä on oikein kyse.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android Samsung Galaxy S6 Samsung Galaxy S6 Edge Samsung Galaxy S6 edge+
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.