Microsoft julkaisi uudenlaisen esiversion Windows 10:stä mobiilitestaajille

Matti Robinson
20. helmikuuta, 2016 21:40

Microsoft on kertonut Windows Experience blogissa uudesta päivityksestä, jota se jakaa Insider-ohjelmaan kuuluville testaajille. Kyseessä on kehityksen alla oleva esiversio, jollaisia ei aiemmin ole laitettu jakeluun Windows 10:n mobiiliversiosta.
Virallisesti kyseessä on Windows 10 Mobile Insider Preview Build 14267 -versio. Käytännössä versio tuo tulevan Windows 10 Mobile -päivityksen uusia ominaisuuksia testiohjelmaan osallistuneiden kokeiluun. Valitettavasti alkuun päivityksen saavat vain uusien Windows-puhelinten omistajat (Lumia 950, 950 XL, 650, 550 ja Xiaomi Mi4), mutta lopullinen versio saapuu myös muille laitteille.
Uuden päivityksen saaminen vaatiin "nopeaan rinkiin" (Fast ring) kuulumista, joka tarkoittaa, että päivityksien mukana tulee todennäköisesti enemmän bugeja ja muita ongelmia. Samalla kuitenkin varmistuu siitä, että Microsoftin testaamat uudistukset ovat ensimmäisenä omassa laitteessa.
Microsoft kertoo blogissa myös uusista ominaisuuksista, joihin lukeutuu mm. parempi musiikkihaku Cortanalla, Word Flow -kirjoituksen uudistukset ja paremmat lataustoiminnot Edge-selaimessa.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Windows 10 Microsoft Lumia 950 Microsoft Lumia Microsoft Lumia 550 Microsoft Lumia 650
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.